top of page
ContributieLab
logo_managamentstrategen.png

ContributieLab

In ons ContributieLab verzorgen wij trainingen en workshops ter ondersteuning van de transitie processen welke wij bij onze klanten initiëren en begeleiden. Hoewel wij er altijd naar streven om nieuwe competenties en vaardigheden 'in de wedstrijd' te ontwikkelen, is het soms ook raadzaam om in een veilige trainingsomgeving nieuwe ervaringen op te doen.

Hiervoor organiseren wij zowel open trainingen als op maat gemaakte 'in-house' programma's.

Contribuerende Organisatie is een ambitie- en transitieprogramma voor organisaties en leiders die impact willen maken. Wij begeleiden jou en je organisatie naar een gezamenlijke richtinggevende ambitie. Hierbij staan de bedoeling en de bijdrage aan de medewerkers, klanten en de wereld voorop.  

 

Resultaat is een blijvend vitale, wendbare en slagvaardige organisatie die zich steeds opnieuw weet te verhouden tot een veranderende omgeving. De organisatie leert veranderkracht te ontwikkelen en te manifesteren.

 

Download de flyer of neem contact met ons op. 

Contribuerend Leiderschap is een meer-daagse opleiding, ondersteund met persoonlijke coaching en intervisie, voor leiders met lef. In dit programma leer je hoe je jezelf, je team en de organisatie vitaal kunt maken.

Samen met andere contribuerende leiders ontdek je de kracht van verbinding op een gezamenlijke ambitie en hoe je jouw team kunt ontwikkelen en succesvol laat zijn.

Download de flyer of neem contact met ons op.

Kopie van Green and Terracotta Pop of Element Insights to Workdays Static LinkedIn Post (I

Helend Coachen is een driedaagse meester-scholing voor professionele coaches die hun cliënten naar het centrum van hun 'zijn' willen begeleiden, zodat zij hun maximale potentie ervaren en zich verder ontwikkelen.  

 

Doelgroep: Ervaren en professionele coaches die op regelmatige basis coachen. In hun eigen praktijk, voor een adviesbureau of naast hun werk voor een organisatie. Een basis coaching opleiding is een vereiste voor deelname.

 

Download de flyer of neem contact met ons op. 

Schermafbeelding 2021-08-30 om 10.30.58.png
bottom of page